Background Cantik Dan Kemas

Dalam artikel ini, kami ingin kongsi senarai laman web yang sediakan koleksi background cantik secara percuma/free. Himpunan gambar ini sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari background yang kemas untuk komputer, telefon, powerpoint (ppt), blog, photoshop dan mungkin juga whatsapp.

free-background-cantik-percuma

Pelbagai kategori boleh dipilih contohnya Teruskan Membaca

Lelaki Biasa Buat Harga Pasaran Pil Methamphetamine Jadi Murah

Prachaub Kanpecth, seorang lelaki berusia 41 tinggal di Thailand. Pada pertengahan tahun ini, dia telah buat harga pasaran gelap dadah jenis pil methamphetamine jadi murah. Prachaub Kanpecth bukan pengedar dadah, cuma penduduk awam biasa yang bekerja sebagai pencari barang lusuh dan madu dalam hutan.

1.
prachaub-kanpecth-yaba-methamphetamine

Berikut apa yang diceritakan olehnya kepada Teruskan Membaca

Maksud Dan Punca OCD

Apa itu Obsessive-Compulsive Disorder (OCD).? Makna OCD ialah gangguan fikiran yang menyebabkan seseorang memiliki keinginan (obsessive) dan dorongan tingkah laku yang membuat mereka merasa dipaksa untuk lakukan sesuatu berulang-ulang kali (compulsive). Bahasa mudah ialah was-was yang berlebihan. Gangguan ini membuatkan perasaan bimbang, risau, resah, cemas dan gementar jika penghidap tak endahkan dan cuba hentikan apa yang bermain difikiran.

obsessive-compulsive-disorder-ocd

Dalam artikel ini, kami nak kongsi penerangan tentang OCD yang Teruskan Membaca

Simptom Dan Ciri Ciri OCD

Ibu takut anak sakit sebab main atas lantai rumah, jadi dia sentiasa mop untuk pastikan lantai bersih. Kemudian difikiran si ibu mengatakan lantai tu dah kotor semula, dia pun mop lagi. Dah mop, dia fikir lagi, kemudian dia mop lagi. Macam tu la seterusnya.

Ini salah satu contoh OCD.

gambar-kunci-pintu

Dalam artikel ini, kami nak kongsi tentang simptom, jenis dan Teruskan Membaca