Apabila Anda Nak Print

“Hamid! Mana dokumen yang saya minta tadi, awak dah sediakan ke belum?!”

“Alamak. Mati la aku..”

“Aduhai, problem pulak printer ni. Time ni la pulak nak buat hal!”

1.

2.

3.

———————————————

Itu situasi pertama. Jom kita masuk ke situasi kedua.

———————————————

“Akhirnya siap pun aku taip dokumen ni. Habis patah jari aku nak taip 200 muka surat ni. ”

“Alamak aih.. Aku nak save, ‘hang’ la pulak. Eh eh apasal tiba2 print pulak ni?!”

———————————————

Printer ni kadang-kadang buat sakit hati jugaklah. Masa kecemasan, darurat, kes hidup dan mati, masa tu la dia banyak songeh. Tapi kalau masa kita tak nak guna, cepat je dia nak print.

Betul tak situasi ni? Mesti anda pernah mengalaminya jugakkan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.