Kini Berwajah Baru

wajahbaru

Kami kini berwajah baru! Perubahan ini dilakukan untuk membuatkan anda lebih tertarik apabila singgah disini. Sesiapa yang telah mengunjungi kami sebelum ini, pasti dapat lihat perbezaan pada wajah laman ini. Setelah 4 bulan berlalu, kami masih cuba memperbaiki kekurangan yang ada. Anda nampak banner diatas, sudahkan anda bookmark kami? Kalau belum, tekanlah Ctrl + D. Esok anda boleh datang lagi ke sini!

Jika anda membaca atau melihat gambardalam post yang ada pada laman ini sebelum 1 Mac 2013, jarak tulisan yang terdapat didalamnya agak tunggang langgang kerana theme yang digunakan sekarang berbeza dengan yang lama. Bukannya kami update ikut suka hati aje ok.

Sekarang kami ada lebih kurang 100 pengunjung yang telah bookmark dan datang ke laman ini setiap hari. Terima kasih kepada pengunjung lain yang telah meluangkan masa disini dan juga kepada mereka yang telah meninggalkan komen – komen yang membantu menaikkan semangat kami. Diharap jumlah ini semakin bertambah setiap hari dan sokongan berterusan yang kami dapat akan membantu kami mengeluarkan lebih artikel dan gambar-gambar yang menarik.

Jika anda ada sesuatu untuk dikongsi, seperti artikel atau gambar, anda boleh hantar kepada kami di share at effortlab.com. Perkongsian yang asli akan kami kreditkan kepada anda.

Terima kasih sekali lagi buat pengunjung kami 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.