12 Tahun Cari Wanita Kaya Untuk Dijadikan Isteri

Robert Darling, 58 tahun menghabiskan masa selama 12 tahun mencari jodoh di New York. Lelaki bujang ini membawa sekeping kadboard yang tertulis keinginannya. Apa yang ada pada kadboard tu : Mencari wanita kaya untuk dijadikan isteri, nama dia, single, tak pernah kahwin, tiada anak dan bagaimana untuk menghubunginya. Dia boleh ditemui di sekitar bandar ini seperti times square dan wall street. Apa yang bestnya, Robert tidak bekerja, jadi dia inginkan wanita kaya untuk dijadikan isteri. Katanya dia akan jaga pasangan, pergi kemana2 tetapi tidak mempunyai sumber pendapatan. Jadi, si isteri la yang akan tanggung dia!

1.

Katanya lagi, wanita yang pernah mengenalinya memberitahu dia yang dia pandai berbicara dan kacak. Dia telah menggunakan pelbagai cara untuk cari jodoh antaranya di internet namun tidak berjaya.

Sanggup habiskan masa macam tu je huhu.. Dah la tak kerja, nak memilih pulak tu..

2.

3.

4.

5.

6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.