Budak Tercampak Di Air Pancut

Seorang kanak-kanak lelaki berusia 5 tahun tercampak ke udara ketika bermain di sekitar kawasan air pancut. Dia tercampak/terbang setinggi 8 kaki akibat ‘ditembak’ oleh high pressure water jet/air yang bertekanan tinggi. Kejadian berlaku di kawasan air pancut berirama Xinjian Cultural Centre yang terletak di Enshi, Hubei, China. Kanak-kanak malang ni menjerit ketika tercampak dan jatuh menghempas lantai konkrit, yang menyebabkan hidungnya berdarah. Bapanya, Wan Lu geram kerana terdapat sedikit papan tanda amaran tentang bahaya air pancut ini.

1. *peringatan: ada gambar hidung berdarah*

Namun pihak berkuasa memaklumkan yang mereka sudah pasang dan sepatutnya ibu bapa yang jaga anak masing2.

Suka2 hati ayah dia je nak salahkan orang lain. Letak papan tanda keliling air pancut ni pun, kalau masih tak jaga anak, macamni la jadinya. Ish ish ish.. Untuk anda yang ada anak tu, selalu la perhatikan mereka.

2.

3.

4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.