AmoeBAND – Plaster Luka Moden

AmoeBAND merupakan plaster luka moden yang mudah untuk dipakai. Ia direka dengan potongan tertentu, supaya sesuai dengan keadaan luka dan tempat yang perlu ditampal. Sila rujuk gambar dibawah yer.

1.
amoeband-plaster-luka-bandaid

Teksturnya lembut, tidak seperti plaster yang ada sekarang, serta dikeluarkan mengikut warna kulit. Jadi boleh pilih yang mana sama warna dengan kulit pemakai supaya orang lain tak perasan yang kita guna plaster. Kelebihan AmoeBAND ialah ia mempunyai fungsi untuk memaklumkan si pemakai apabila tiba waktu plaster ditukar baru. Bagaimana? Bila guna plaster baru, tanda (tengok gambar no. 3) berwarna putih. Tetapi ia akan jadi warna ungu, maksudnya ia perlu ditukar. Lebih terjamin kebersihan dan mempercepatkan proses pemulihan luka. Dan anda tidak perlu koyak untuk lihat samada luka belum atau sudah sembuh, dan samada plaster masih ok atau sudah kotor. Untuk lebih memudahkan pengguna, kotaknya direka seperti kotak mancis disertakan tulisan Braille.

Sangat cool!

*Plaster ini hasil rekaan Tay Pek-Khai, Hsu Hao-Ming, Tsai Cheng-Yu, Chen Kuei-Yuan, Chen Yi-Ting, Lai Jen-Hao, Ho Chia-Ying, Chen Ying-shan, Weng Yu-Ching dan Chung Kuo-Ting..Ramainya!

2.
amoeband-plaster-luka-bandaid

3.
amoeband-plaster-luka-bandaid

4.
amoeband-plaster-luka-bandaid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.