Lelaki Bunuh Diri Penat Teman Kekasih Shopping

Seorang lelaki bernama Tao Xiao Hsiao pergi ke pusat membeli-belah “Xuzhou’s International Shopping Center” di Xuzhou, China bersama teman wanitanya. Dia yang berusia 38 tahun menemani kekasihnya untuk shopping, dari tingkat ke tingkat, berterusan selama 5 jam. Xiao Hsiao kepenatan dan dia ajak kekasih dia tu balik, namun mereka bertengkar kerana perempuan tu tak habis shopping lagi.

1.
tao-xiao-hsiao-xuzhou-suicide-bunuh-diri

Perbualan di tempat kejadian yang saksi dengar:
Lelaki: You have more shoes than you can wear in this lifetime, why do you still want to shop in this shoe store?
Perempuan: You cheapskate, you’ve ruined the Christmas mood!

Xiao Hsiao yang dah sediakala penat tidak dapat tahan sabar dan kawal marah. Dia telah campak semua beg yang dibawanya, dari tingkat 7 ke bawah, kemudian dia terjun! Lelaki tersebut jatuh atas kedai sebelum tertiarap diatas lantai, namun tak mencederakan pengunjung lain. Dia mati ditempat kejadian.

Dahsyat sungguh kan kisah ni. Jangan main2 tau, shopping terlalu lama boleh jadi punca orang bunuh diri sebab tertekan! Dah la dia teman perempuan tu, dia keluarkan duit, lagi nak paksa dia buat itu buat ini.

2.
tao-xiao-hsiao-xuzhou-suicide-bunuh-diri

Artikel berkaitan dengan bunuh diri:
Bunuh Diri Untuk Bantu Abang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.