Gambar Lawak, Lucu, Aneh Dan Kelakar Gila [Bahagian 2]

Dalam artikel ini, kami ingin kongsi koleksi atau himpunan 10 gambar terbaru yang agak lawak, lucu, aneh dan kelakar. Mungkin juga pelik gila! Gambar lawak ini boleh diguna untuk menceriakan hari seseorang dan sebagai gambar komen dalam rangkaian media perhubungan terkini seperti facebook, wechat atau whatsapp.

1. Sakit hati betul kalau guna cawan ni haha nak pegang susah, nak kacau pu susah.
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

Gambar atau foto lucu, aneh dan kelakar dikumpul dari Malaysia dan seluruh dunia. Diharap ada yang singgah di blog ini tidak merasakan koleksi dan himpunan ini cuma gambar lawak bodoh. Kami cuba cari yang terbaik untuk kongsi bersama anda!

2. Macamni pun boleh. Pistol pulak tu. Aduhai!
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

3. Penyelesaian tandas duduk dan cangkung. Bijak!
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

4. Budak tu dah meraung.. Tapi rakaman tetap diteruskan..
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

5. Mangkuk kecil sangat, baik makan atas meja
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

Jom tengok sambungan artikel ini:
Gambar Lawak, Lucu, Aneh Dan Kelakar Gila
Gambar Lawak, Lucu, Aneh Dan Kelakar Gila [Bahagian 3]
Gambar Lawak, Lucu, Aneh Dan Kelakar Gila [Bahagian 4]
Gambar Lawak, Lucu, Aneh Dan Kelakar Gila [Bahagian 5]

6. Mendalam maksud gambar ni kan
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

7. Selama ni kita tertipu la maknanya!
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

8. Amboi main cak cak pulak kucing dengan tikus ni
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

9. Kemas jugak tangki motor ni. Selagi tak kering, memang tak isi la haha
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

10. Saya nak tengok gambar yang awak shoot tadi boleh?
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

Nak tengok lebih banyak koleksi atau himpunan terbaru gambar lawak, lucu, aneh dan kelakar gila, jom like page kami disini! : facebook.com/effortlab

3 thoughts on “Gambar Lawak, Lucu, Aneh Dan Kelakar Gila [Bahagian 2]

  1. Memang kelakar pun.

  2. hehehhehehhe lawaknyeee gambo2 mni lah.. adehhh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.