Gambar Lawak, Lucu, Aneh Dan Kelakar Gila

Dalam artikel ini, kami ingin kongsi koleksi atau himpunan 10 gambar terbaru yang agak lawak, lucu, aneh dan kelakar. Mungkin juga pelik gila! Gambar lawak ini boleh diguna untuk menceriakan hari seseorang dan sebagai gambar komen dalam rangkaian media perhubungan terkini seperti facebook, wechat atau whatsapp.

1. haha apa benda la pekerja2 ni buat
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

Gambar atau foto lucu, aneh dan kelakar dikumpul dari Malaysia dan seluruh dunia. Diharap ada yang singgah di blog ini tidak merasakan koleksi dan himpunan ini cuma gambar lawak bodoh. Kami cuba cari yang terbaik untuk kongsi bersama anda!

2. Pekerja contoh ni. Sakit tahap masuk air dalam badan pun tetap pergi kerja!
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

3. Ini penuntut kolej punya cerita. Nak BBQ, tapi takde dapur. Guna rak kasut pun boleh!
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

4. Amboi peminat superbike tegar nih. Trophy guna motor betul haha
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

5. Kambing pun layan death metal haha
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

Jom tengok sambungan artikel ini:
Gambar Lawak, Lucu, Aneh Dan Kelakar Gila [Bahagian 2]
Gambar Lawak, Lucu, Aneh Dan Kelakar Gila [Bahagian 3]
Gambar Lawak, Lucu, Aneh Dan Kelakar Gila [Bahagian 4]
Gambar Lawak, Lucu, Aneh Dan Kelakar Gila [Bahagian 5]

6. Segar betul roti ni huhu
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

7. Jangan main2 dengan lanun. Mereka ni nekad buat jenayah.
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

8. Nak beli getah, mahal. Jadi buat sendiri pun boleh!
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

9. Pemalas betul tuan rumah ni haha
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

10. Kemas jugak rambut ni. Ada yang nak buat jugak tak?
gambar-foto-lawak-lucu-aneh-kelakar

Nak tengok lebih banyak koleksi atau himpunan terbaru gambar lawak, lucu, aneh dan kelakar gila, jom like page kami disini! : facebook.com/effortlab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.