Tak Senyum 40 Tahun Untuk Elak Kedut Pada Muka

Seorang wanita/perempuan tidak senyum selama 40 tahun untuk elak kedut kedutan ada pada wajah.! Tess Christian berusia 50 tahun, telah mengamalkan teknik ini sejak kanak2 lagi. Dia nak sentiasa kelihatan muda, jadi perlu elak dan hilangkan garis garis yang akan buat dia kelihatan tua. Reaksi wajah dia sentiasa “poker face”.

1. Terkini, umur 50 tahun
tess-christian-senyum-40-tahun

Dia akan kawal otot dan reaksi muka jika berkomunikasi dengan orang lain. Antaranya perlu elak dari senyum dan ketawa. Ini menyebabkan orang disekelilingnya menganggap dia tidak berminat untuk bersembang dan sombong.

2. Umur 43 tahun
tess-christian-senyum-40-tahun

Perkara paling dahsyat yang dilakukannya ialah Tess Christian tak senyum pun ketika bayinya lahir semata2 tak nak ada kedut. Teruk betul. Kesan dari perbuatan dia selama ni, mukanya tiada kedutan dan kelihatan muda. Ia lebih efektif dari penggunaan krim kecantikan dan penggunaan botox.

3. Umur 36 tahun
tess-christian-senyum-40-tahun

4. Umur 19 tahun
tess-christian-senyum-40-tahun

Ini cara dia nak hidup, jadi ikut suka dia la nak senyum ke tak nak kan. Kalau kita, pasti bosan sebab terpaksa tahan diri dari senyum dan bergelak ketawa dengan orang lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.