Pergi Hospital Nak Bedah Buah Pinggang Tetapi Kemaluan Pun Kena Potong

Seorang lelaki mengalami situasi yang amat digeruni oleh setiap lelaki iaitu hilang kemaluan.! Costica Maroleanu, seorang bekas tentera berusia 55 tahun menjalani pembedahan buah pinggang di County Hospital, timur negara Romania. Ia berikutan kegagalan buah pinggangnya berfungsi. Pembedahan berjaya tetapi ada insiden buruk yang berlaku keatas diri Maroleanu.

1.
costica-maroleanu-romania

Jururawat salah pasang alat untuk dia buang air kecil, mungkin terlalu longgar, menyebabkan kemaluannya terkena jangkitan. Ia menjadi kemerah merahan. Selepas 10 hari kena tahan di wad, pembedahan untuk selamatkan kemaluan tidak dijalankan kerana doktor sedang bercuti.! Mak aih.! Nama doktor tu ialah Dr Iurie Ciochina.

2. Dr Iurie Ciochina
costica-maroleanu-romania

Akibat dah makin teruk, dia dipindahkan ke hospital tentera berhampiran. Anggota badannya yang terkena jangkitan tu sudah bertukar jadi warna hitam dan tidak berfungsi. Maka doktor terpaksa ambil langkah potonggg untuk selamatkan dirinya.

Kini, Maroleanu buang air kecil melalui lubang yang dibuat oleh doktor di celah kangkang. Dan pampasan sebanyak £362,450 atau lebih kurang RM1,980,000 dituntut kepada County Hospital akibat kecuaian.

Kesian betul kat pakcik ni kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.